Online lessen blindtypen voor kids
 
 
Online typelessen voor kinderen met gratis proefles

TypeStars pluspunten
De baten van blindtypen
TypeStars voor volwassenen
TypeStars voor kinderen
Informatie voor ouders
TypeStars als gezinscursus
TypeStars bij dyslexie
TypeStars voor scholen
TypeStars voor bedrijven
AANMELDEN bij TypeStars !

Typen leren met de beste typelessen voor kinderen

Vliegensvlug leren typen met 10 vingers

TypeStars bestaat al heel lang. Duizenden kinderen hebben al snel en goed leren typen met 10 vingers. De typelessen voor kids zijn in de loop van de tijd steeds beter geworden en ook steeds uitgebreid met nieuwe spelletjes, zodat TypeStars nu de beste en leukste typecursus op internet is.

Online blind leren typen met games

De cursus bestaat uit 12 online typelessen met elk 10 tot 12 leerzame oefeningen. Als je een half uur per dag oefent leer je binnen 3 maanden goed en snel typen met 10 vingers.

Volg typelessen op internet en haal je typediploma online

Met typelessen van TypeStars train je ook voor het examen en een echt typediploma, dat goed van pas zal komen als je later gaat zoeken naar een leuke baan.

Ben je dyslectisch?

Dan kun je behalve de proefles ook gratis heel les 1 doen in dyslexie-modus! Merk zelf hoe je met TypeStars goed leert typen en ook gemakkelijker gaat leren op school.

Typelessen voor kinderen met speciale oefeningen voor kids met dyslexie

QWERTY of AZERTY?

De toetsenborden op de plaatjes in de rechterkolom zijn QWERTY-toetsenborden omdat de eerste lettertoetsen samen het woord QWERTY vormen. Als je in België woont wil je misschien liever blind leren typen op een AZERTY-toetsenbord. Met TypeStars kun je kiezen voor QWERTY of AZERTY.

Online dactylolessen voor AZERTY en QWERTY klavier

TypeStars op school

Als op jouw school al typelessen worden gegeven met TypeStars weet je dat je ook thuis op internet kunt oefenen met de hele klas. Je kunt dan zelfs typewedstrijden houden, ook tegen andere scholen.

De leukste online typelessen voor kids

Gebruikt jouw school  TypeStars nog niet, vertel de juf of meester dan over de cursus met beste online typelessen voor kids. Maak je eigen TypeStars poster en laat deze zien op school. Je kunt je vrienden en vriendinnen ook een kant-en-klaar TypeStars mailtje sturen. Als de hele klas meedoet is het leuker en ook veel goedkoper!

Samen met vrienden leren typen op internet

Met TypeStars kun je samen met je vrienden leren typen op internet. Je kunt je beste vrienden toevoegen aan je vriendenlijst en ook online nieuwe vrienden maken. Maak een kwartet en volg de hele typecursus voor half geld!

Test je typevaardigheid!


Supersnel leren typen met de leukste typecursus voor kidsDus jij wilt supersnel leren typen? Een cool plan, want typen doe je bijna elke dag en als je het snel kunt en weinig fouten maakt hou je meer tijd over voor andere leuke dingen. Als je goed kunt typen heb je ook een voorsprong op internet omdat je sneller kunt mailen, chatten en twitteren. Tijdens het MSN'en staat jouw bericht al op het scherm terwijl andere kinderen hun eerste woord nog moeten typen. Met de typelessen van TypeStars kun je wel 3 tot 5 keer sneller leren typen dan je gewend bent. Je zult verbaasd zijn over je vingervlugheid, net als je familieleden, vrienden en klasgenoten.

Als je vertelt dat je een typecursus voor kinderen volgt hoor je vaak: "Phoe, ik heb geen typelessen nodig. Ik kan al snel typen!" of "Typelessen zijn onzin! Je leert vanzelf snel typen als je het vaak doet". Ja, iedereen kan typen, net zoals iedereen kan zingen en schilderen. Maar een echte zangeres of kunstschilder heeft meestal een  opleiding gevolgd. Je kunt lang niet alles goed leren door het vaak te doen en als je iets vaak verkeerd doet kost het steeds meer moeite om het later alsnog goed te leren. Volg daarom nu de beste typelessen voor kids!

Wie typt met 2 of 4 vingers en daarbij steeds op het toetsenbord moet kijken typt verkeerd. De meeste vingers doen immers niets en het zoeken naar de juiste letters en tekens kost veel tijd. Bovendien is het niet goed voor je nek en schouders als je steeds op en neer moet kijken tussen het toetsenbord en het beeldscherm. Daarom is het ook beter om te leren typen met TypeStars dan met een ouderwetse typecursus die nog met boekjes werkt. Iemand die echt kan typen kijkt alleen naar het beeldscherm. Daardoor typ je veel sneller, maak je weinig of geen fouten en word je minder snel moe. Typen met 10 vingers leer je alleen met een cursus 'blindtypen'. En TypeStars is de beste online cursus blindtypen voor kinderen.

Blindtypen is supersnel typen zonder op het toetsenbord te kijken. Wie blind kan typen hoeft niet op het toetsenbord te kijken omdat alle vingers uit zichzelf de juiste letters aanslaan. Je kunt blindtypen als je niet meer beseft dat je typt, dus als het typen vanzelf gaat en net zo snel en gemakkelijk als praten. Blindtypen leer je alleen met een echte cursus, net zoals een echte zanger(es) of een kunstschilder goed zingen of schilderen heeft geleerd door een opleiding te volgen. En TypeStars is de beste opleiding blindtypen voor kids.

Voel je de ribbeltjes op de toetsen F en J ? Die zijn speciaal voor blindtypers. Door je wijsvingers op de toetsen F en J te zetten en al je andere vingers naast elkaar op dezelfde toetsenrij voel je waar de letters zitten en hoef je niet meer te kijken. Je hebt op straat vast wel eens een blinde zien lopen met een witte stok. Met die stok kan de blinde voelen of er iets in de weg staat. Thuis is die stok echter niet nodig! Als een blinde in de deuropening van zijn of haar huis staat weet hij of zij vanaf dat startpunt alles te vinden zonder ergens tegenaan te lopen. De blinde heeft als het ware een kaart of plattegrond van het huis in het hoofd.

Als je blind kunt typen heb je eigenlijk een kaart van het toetsenbord in je hoofd. De toetsen F en J zijn dan de startpunten van waaruit je alle andere toetsen blindelings kunt vinden. Met een typecursus leer je de juiste bewegingsbanen van je vingers over het toetsenbord aan. Dat gaat letter voor letter, stap voor stap, net zoals een blinde de weg leert vinden in huis. Bij TypeStars volgen je vingers kleurbanen om snel te leren typen op een manier die je nooit meer vergeet. Daarom is TypeStars de beste cursus met de leukste typelessen voor kids.

Online typeles voor kinderen volgens het tienvingersysteem

Behalve met kleuren leer je tijdens de typelessen ook typen met spelletjes. Bij veel oefeningen mag je zelf kiezen of je ze 'gewoon' of in de vorm van een game wilt doen. Met elk spel kun je punten (typestars) verdienen en het TypeStars-programma telt alle punten uit alle spelletjes bij elkaar op. Tijdens de gratis proefles kun jij al je eerste typestars scoren! Leer nu spelenderwijs blindtypen met de beste typecursus voor kids.

Online typelessen voor kids met leuke typespelletjes 

Samen blind leren typen met 10 vingers is leuker. Misschien willen je broers, zussen of vrienden en vriendinnen ook wel leren typen met de beste online typelessen voor kids. Zo niet, dan kun je vrienden gaan zoeken op internet. Er zijn vast andere TypeStars-cursisten van jouw leeftijd met dezelfde hobby's en interesses. Met TypeStars kun je deze cursisten opsporen en vragen of je ze toe mag voegen aan je vriendenlijst. Dat kan echter alleen als je zelf ook je interesses hebt ingevuld en hebt aangegeven dat iedereen deze gegevens mag zien!


 
  Het Zwarte Gat   De Octopus   Sterrenregen    
 
     
 

Klik op een game voor een spel van de leukste typecursus voor kinderen.

 
TypeStars | Online lessen blindtypen met gave spelletjes voor kids | ©  Copynet - Frank van Hoof - KvK 17056511