Adaptieve lessen blindtypen op internet voor kinderen en volwassenen
 
 
Gratis typeles met typevaardigheidstest

TypeStars pluspunten
De baten van blindtypen
TypeStars voor volwassenen
TypeStars voor kinderen
Informatie voor ouders
TypeStars als gezinscursus
TypeStars bij dyslexie
TypeStars voor scholen
TypeStars voor bedrijven
AANMELDEN bij TypeStars !

Online typeles volgens het tienvingersysteem 'blind'

TypeStars is de meest effectieve online cursus blindtypen voor kids en volwassenen. Aan de hand van adaptieve typelessen leert u het AZERTY klavier of het QWERTY toetsenbord snel en blindelings bedienen met 10 vingers. Met de lessen blindtypen van TypeStars is professioneel leren typen via afstandsonderwijs gemakkelijker en plezieriger dan ooit.

Er zijn aparte lessen blindtypen voor kinderen en volwassenen, met oefeningen die zijn afgestemd op leerprocessen en interesses in verschillende levensfasen.

Test uw typevaardigheid!

Doe de gratis online typeles met typetest of lees meer over:

Lessen blindtypen op de BSO
Online typeles - info voor ouders
Typecursussen voor volwassenen
Lessen blindtypen voor kinderen
Het kiezen van een typecursus
Lessen blindtypen op school
Kantoortraining blindtypen
Bijverdienen met typelessen
Een eigen typeschool starten
Online typelessen met gave games voor kids

Online lessen blindtypen voor kinderen en volwassenen

Hoeveel tijd brengt u wekelijks achter een computer door? Het is vast langer dan een jaar geleden en korter dan het over een jaar zal zijn. Hoe meer computer-uren u maakt, hoe belangrijker het is uw tijd efficiënt te benutten. Met de adaptieve online lessen blindtypen van TypeStars leert u het toetsenbord accuraat en minstens dubbel zo snel bedienen met 10 vingers. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat wie 'blind' kan typen niet alleen veel tijd bespaart, maar ook minder fouten maakt en betere teksten schrijft. Lessen blindtypen beschermen kids en volwassenen bovendien tegen RSI.

TypeStars voorziet in dynamische instructie op basis van de tienvingermethode voor blindtypen. Adaptieve software analyseert leerprestaties en stelt interactieve typelessen op maat samen. De professionele training in toetsenbordvaardigheid bestaat uit twaalf lessen blindtypen met elk tien tot twaalf oefeningen. Met een half uur oefenen per dag duurt een typeles een week en leren kinderen en volwassenen in ongeveer drie maanden snel en nauwkeurig blindtypen volgens het tienvingersysteem. Bekijk de video van Kennisnet over de kenmerken en voordelen van adaptieve leersystemen.

Als typemethode voor afstandsonderwijs is TypeStars volstrekt uniek. Cursisten kunnen bij aanmelding hun voorkeuren en interesses aangeven op hun persoonlijke pagina en op internet zoeken naar studiegenoten die hun belangstellingssfeer delen. Zo ontstaan online studie- en vriendengroepen, virtuele typeklassen waarin cursisten zich met elkaar kunnen meten qua typevaardigheid. Was blindtypen leren met een digitale training op CD-ROM of op internet door het ontbreken van de sociale stimulans tot dusver vooral een kwestie van zelfdiscipline, als beproefde methode voor afstandsonderwijs zet TypeStars groepsdynamiek volop in bij online lessen blindtypen.


Typelessen voor kids en volwassenen volgens het tienvingersysteem

Leermethoden voor diverse leeftijdscategorieën, een intensieve individuele begeleiding met adaptieve online lessen blindtypen op maat en de dynamiek van sociale netwerken maken TypeStars tot de meest effectieve cursus blindtypen voor kinderen en volwassenen.

TypeStars | Instructie blindtypen voor kids en volwassenen via afstandsonderwijs | ©  Copynet - Frank van Hoof - KvK 17056511